+31 615 54 24 41 sharon@madamva.nl

Wat kan ik voor jou doen

;

Advies geven

 

;

Taken van je overnemen

 

;

Orde op zaken stellen

 

;

Meer focus geven

 

Ik kan voor jou aan de slag als VA. Hieronder zie je de meest voorkomende werkzaamheden, klik op de icoontjes om te kijken wat ik voor jou kan betekenen. Andere diensten vind je in mijn E-book.

Wil je met mij aan de slag dan spreken we eerst af via Zoom of de telefoon en bespreken we wat ik voor jou kan doen. Maar we kunnen ook gewoon gezellig face-to-face afspreken voor een kop koffie of thee en ideeën uitwisselen en kijken wat ik voor jou kan doen als ondernemer.

Social Media Support

SEO en Technische Support

Office Support

Online Marketing Support

Wat zijn de kosten voor jou als ondernemer?

Je kan natuurlijk mij vragen voor één project, dan is mijn uurtarief €49,00 excl. BTW maar ik werk graag op regelmatige basis met jou samen. Op die manier kunnen we samen werken aan jou bedrijf en is er continuïteit. Als je een pakket bij mij afneemt weet je wat je kwijt bent in de maand en wat er allemaal geregeld gaat en kan worden. In het pakket zit in het begin een proefperiode van 3 maand. Na deze 3 maanden is het pakket elke maand opzegbaar. Je kunt altijd wisselen tussen de pakketten. Hoe groter het urenpakket, hoe voordeliger het bijbehorende tarief.

Het is ook mogelijk om mij per project in te zetten. Dan bespreken wij vooraf een bepaald bedrag af. Neem hierover contact met mij op, dan bespreken wij samen de mogelijkheden.

Open chat
Hi 👋
Hoe kan ik je helpen?
Powered by