+31 615 54 24 41 sharon@madamva.nl

Zo het is alweer even geleden dat ik hier wat neer heb gezet maar ik ben druk bezig MadamVA onder de mensen te brengen en een heleboel dingen te leren en ontdekken en zo vaak uit mijn comfortzone te stappen dat ik het te druk had met dit en mijn privé leven, maar alles is weer in een beetje rustigere vaarwater gekomen dus nu weer volop knallen.

Empower me Event

De afgelopen maanden ben ik naar heel events geweest dat eigenlijk ver buiten mijn comfortzone lag. Ik doel hiermee op het mooie en inspirerende event van Artjanna Harkhoe. Op dit event heb ik een heleboel voor mij niet bekende sprekers gehoord zoals Deisy Amelsbeek en Kim Munnecom. We haalden met dit event geld op voor Free a Girl. Dit hebben we met alle vrouwen die op dit event aanwezig waren heel goed gedaan. Er is meer dan €5000,- euro opgehaald en dit werd allemaal naar Free a Girl gedoneerd.

Op deze avond heb ik weer met een heleboel inspirerende powervrouwen 💪 mogen praten. Ook heb ik tijdens de meditatie van Issa en hierbij moesten we terug naar ons innerlijke kind. Dit was zo emotioneel voor mij dat dit echt VER buiten mijn comfortzone lag. Maar het was wel goed om mijn ogen weer eens te openen.

                                              Als volwassenen beslissen we met onze hersenen maar als kind besloten we met ons gevoel.

En dat was ik heel lang kwijt, maar dit vind ik stapje voor stapje weer terug dat ik alles vanuit een gevoel moet doen. (zoals deze blog schrijven)

Netwerkbijeenkomsten

Maar wat ook zo moeilijk vind zijn die netwerkbijeenkomsten die georganiseerd worden. Ik ben alleen nog maar van die lekkere gezellige en vertrouwde netwerkbijeenkomsten geweest waar voornamelijk alleen maar vrouwen kwamen. Maar in Januari werd ik door mijn boekhouder uitgenodigd om naar een netwerkevent te komen in Zwolle.

Ik ben hier met een open mind heen gegaan maar ik werd even van mijn voeten geblazen met hoe groot het was. Ik kwam aan met de auto en heel de parkeerplaats stond helemaal vol. Echt tot de nok toe vol geparkeerd dat zelfs auto’s op de stoep werden geparkeerd. Ik had echt zoiets van “Oh, help! En nu?”. Eenmaal binnen kom je er achter dat het van de Valk hotel in Zwolle gebruikt wordt door meerdere events die dag en dat het een bekende carpoolplaats.

Eenmaal boven kreeg ik nog een keer een shock omdat ik dacht “oh dit is een klein bijeenkomstje.” Maar niks was minder waar. Ze stonden rijen dik met banners en flyers je op te wachten om je alles te vertellen over hun bedrijf. Heel goed natuurlijk maar ik werd zo overwhelmed dat ik het liefst weer terug naar mijn auto wilde. Nu ben ik eerst mijn boekhouder gaan opzoeken en heb daar in alle ‘rust’ mijn thee opgedronken en toen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik eens door de zaal heen gaan struinen. Ik heb zelfs met een paar ondernemers gepraat en vertelt wat een Virtueel Assistent allemaal doet en ze waren allemaal oprecht geïnteresseerd. Het was achteraf minder erg dan dat de eerste indruk deed vermoeden.

Mijn advies is dan ook ga er heen met open mind en doe er je voordeel mee dat je het allemaal ook niet zo goed weet. Bedenk je dat die ondernemers daar ook er staan om jou niet zo zeer wat te verkopen maar wel informatie te verstrekken. En staan ze er wel om alleen maar te vertellen dat hun bedrijf de beste is en zo’n herkenbaar verkooppraatje te houden dan loop je door en kijk je bij de volgende.

Business Fayst

Over die netwerkborrels met vrouwen heb ik er ook 1 gehad in Februari. Deze was speciaal hier georganiseerd in het Noorden omdat eigenlijk alles waar ik heen ga, ik altijd naar het Zuiden of Westen moet rijden. Niet erg maar een keer in de buurt leek mij ook wel praktisch en leuk. Ik heb dus voor dit event niet hoeven nadenken en voelde het niet echt als buiten mijn comfortzone stappen, totdat ik het programma van die avond kreeg.

  1. Astrologie (vind ik heel interessant dus tot zover ging het nog goed) Deborah Cabau
  2. Burlesque workshop (hmmmz…🤔) Dieuwke van de Plas
  3. Businesscoach – Lucia de Boer

Het was een superavond en ook al vond ik de Burlesque workshop wat (zeg heel erg) ongemakkelijk, ik heb het gedaan. De astrologie vind ik steeds interessanter worden. Ik ben helemaal van de wet van aantrekkingskracht en luister en lees er een heleboel over. Nu vond ik astrologie al helemaal top het werd mij die avond nog mooier toen er van alles over verteld werd. Ik ben er nog meer ingedoken en lees er nog meer over.

Wat ook nog een “overwinning” was, is dat ik die avond met een onbekende vrouw meegereden ben. Ik zou dit anders nooit zo snel doen maar ik dacht dit is beter dan alleen aankomen op een event dus laten we het doen. Maar zodra ik bij Karin in de auto stapte zijn we gaan kletsen. En niet weer gestopt totdat we in Tolbert waren en de terugweg was al net zo gezellig. Afgelopen week hebben we dit weer gedaan toen we naar een boeklancering gingen van Simone Levie. Ik vind het een super vrouw!

Think Legal Lunch

In April ging ik voor de tweede keer naar een event van Esmeralda van Veritas Adviesgroep. Ik ken Esmeralda van Instagram en omdat ik bij haar een Starterspakket heb afgenomen. (Algemene voorwaarden, privacy policy, enz) Bij haar vorige borrel was het zo gezellig dat ik gewoon ook naar deze lunch moest en ik ga natuurlijk ook naar haar Think Legal Beach Borrel 29 juni 2019 in Poortdok Almere. Bestel nog snel een kaartje voor flip flops en flamingo’s.

Maar bij haar events voel ik mij eigenlijk heel erg op mijn gemak omdat Esmeralda ook zichzelf is. Hierdoor is het makkelijker om jezelf te zijn en jezelf te blijven. Mezelf weer worden en blijven is één van mijn doelen van dit jaar. Het event was niet ‘normaal’ er zat een leuke twist aan. Je zat elke gang van de lunch bij andere onderneemster aan de tafel. Dit was echt super geregeld en zo leer je andere mensen telkens weer anders kennen.

MadamVA Jouw Virtueel Assistent SEO Support Social Media Support Office Support

Zoals je op de foto kunt zien was het echt super geregeld en ook heel erg gezellig. Maar zoals ik al zei gaan we 29 juni nog een keer maar dan heerlijk op het strand van Almere.

Workation

Deze ga ik in een andere blog uitlichten.

 

Bedankt voor het lezen!

Open chat
Hi 👋
Hoe kan ik je helpen?
Powered by