+31 615 54 24 41 sharon@madamva.nl

Oké. De laatste weken, maanden ben ik zo aan het ‘twijfelen’ of zoals ik me nu in de markt zet of dit wel goed is. Ik heb gekozen voor een bepaalde niche en niet voor een bepaalde doelgroep. Hier ben ik nog steeds tevreden over maar ik wist dat er meer was dat ik wilde. Nu weten jullie dat ik helemaal in to Law of Attraction ben en ik luister zo vaak als het kan de podcast van Kim Munnecom en Abraham Hicks. Ik word hier dan zo enthousiast, vrolijk en vol energie van dat ik gelijk weer de hele wereld aan kan. Dit is ook mijn manier om uit een ‘dalletje’ te komen. 🥰

Afgelopen donderdag ben ik naar het event geweest van Kim over

‘WORD EEN MASTER IN GELD MANIFESTEREN XL’

Dit heeft zo mijn ogen geopend. Ik ben terwijl Kim aan het praten was op Instagram mijn Bio gaan veranderen. (gaat nog wel een keer veranderd worden maar het voelde zo goed om dit te doen) en ik heb in verschillende Facebookgroepen een oproep uitgedaan en heb hier zoveel goede respons opgehad dat ik nu een plan van aanpak kan gaan maken. Het is voor mij nu de bedoeling dat ik met niet alleen meer focus op de diensten Social Media Support, Office Support, Technische Support en Online Marketing Support maar juist op het gehele plaatje.

Ben je een ondernemer en zoek je iemand die jou kan helpen met wat dan ook. Dus het hoeft niet 1 van de 4 supporten te zijn die ik heb uitgelegd op mijn site, het kan van alles zijn.

Mijn motto nu is: ❤️ Volg je eigen passie dan help ik jou met mijn passie.❤️ 
En mijn passie is ondernemers helpen waar en wanneer ik ze maar kan helpen.

Bijvoorbeeld:

Als dit is dat ik moet zorgen dat er elke week genoeg koffie is door dit voor hun ‘uit handen’ te nemen door middel van het te bestellen en hier een proces van te maken dan doe ik dit.
Maar ook heb jij de wens om een E-book uit te brengen maar word je al moe van het feit dat je dan zo lang bezig bent met het vormgeven hiervan maar heb je al wel alle informatie die er in moet. Geef het maar aan mij en ik zorg ervoor dat jij een mooi E-book hebt om weg te kunnen geven of juist op je site te kunnen zetten. Hetzelfde geldt met een nieuwsbrief maken of mail beantwoorden of bedenk iets waar jij altijd tegenaan loopt en ik zorg dat het gedaan wordt.

Ik ga dus op mijn website ook alles een beetje omgooien. Zodat er wel nog ‘ideeën’ blijven staan van wat ik eventueel voor je kan doen maar je mag mij altijd een mail sturen of een bericht via de chat.

Oh ja ik zou het bijna vergeten maar de 3 dingen die mij het meest bij gebleven zijn van het event zijn:

1. Geld is energie!

Geld moet bewegen. Dit is met alles zo. Alles is energie en alles heeft een bepaalde vibratie. En je moet blijven op de juiste frequentie bewegen om ‘gebruik’ er van te kunnen maken. Geld heeft van zichzelf geen waarde, het is wij die het waarde geven.

2. Het is de bedoeling dat je succesvol bent!

Hiervoor ben je op de aarde gezet. Jouw doel is om succesvol te worden in dat waar jij blij en gelukkig van wordt.

3. Droom groot!

Blijf altijd dromen en om je dromen te verwezenlijken moet je altijd de weg nemen van de minste weerstand. Oh ja en focus je op de WAT en niet op de HOE en timing. Als je dit totaal los kunt laten manifesteer je van alles.

 

Bedankt voor het lezen van mijn gedachtengang. 🤣

Open chat
Hi 👋
Hoe kan ik je helpen?
Powered by