+31 615 54 24 41 sharon@madamva.nl

Afgelopen november had ik mij opgegeven voor de Offline Helpdesk van de Online Etaleuze en Jouw Technische Coach. Helaas  het in november niet door omdat er de griep in het spel was maar vandaag heb ik de dag alsnog mogen doen.

Wat een super gezellige en leuke dag heb ik gehad. Ik heb al mijn vragen mogen stellen en de twee dames hielpen maar al te graag.
De dag begon om 10.30 uur in Arnhem bij Perron 5. Een leuke bistro/cafe waar de dames (Suzan en Gea) een tafel hadden gereserveerd. Eerst even kennismaken met elkaar. Al kende ik Suzan al van een evenement van Rosanne Raubun en Gea van Boost je webshop event. Na de eerste kennismaking gingen we over na de vragen die ik had voor deze dag.

Ik wilde graag mijn Mailchimp goed hebben zodat als je bij mij op de site mijn E-book download dat je je dan ook aanmeld voor mijn informatiemail (nieuwsbrief) en je daar dan gelijk toestemming voorgeeft. Alleen kwam ik maar niet uit Mailchimp en dat was toch wel een belangrijk iets als je graag je mailinglijst wil laten groeien met potentiële klanten.

Nadat Gea de technische kant van Mailchimp had uitgelegd en we het samen hebben ingevoerd was dat klaar en zijn we verder gegaan met de wat dingen op de site. Ik had me al een hele tijd kapot lopen staren op mijn voorpagina (start) en ik kon maar niet de juiste woorden vinden om dat uit te drukken wat ik wilde zeggen. Met de hulp van Suzan en Gea heb ik nu MIJN voorpagina en ben ik er super blij mee.

Het huiswerk 🤣 dat ik mee heb gekregen om nog beter in de markt te komen is om mijn E-book aan te passen naar mijn werkzaamheden als Virtueel Assistent. Zo weten potentiële klanten wat ik allemaal voor hen kan betekenen. Ik ben zo BLIJ met deze dag. Ik heb er super veel aangehad.

Suzan heeft naar mijn dienstenpagina gekeken en hier een paar tips over gegeven waar ik zelf gewoon vanuit was gegaan maar wat dus echt niet zo is. Nu heb ik 4 pakketten in plaats van 3. Ook heb ik de prijzen aangepast en een beschrijving bij gezegd van wat de klant van mij kan verwachten.

Ik moet dus nog een paar dingen veranderen op mijn site maar wat een super duo zijn die twee dames. Echt als je de kans hebt om de volgende Offline Helpdesk bijeenkomst bij te kunnen wonen moet je dit echt doen. Dit is een superboost voor je business. Dus ik zeg meld je allemaal aan voor de Offline Helpdesk van deze twee SUPER dames!

Open chat
Hi 👋
Hoe kan ik je helpen?
Powered by